Szavazz az év közösségi kezdeményezésére!

(Last modification: 31/10/2017)

Szavazz az év közösségi kezdeményezésére!

9. alkalommal kerülnek kiosztásra december elején a hazai önkéntességet elismerő díjak.

Szavazatodat 2017. október 16. 18:00 órától 2017. november 6. 18:00 óráig adhatod le az előzsűrizés során kiválasztott közösségi kezdeményezés pályázatokra, amelyeket az alábbi oldalon tekinthetsz meg.

Az Év Közösségi Kezdeményezése 2017 közönségdíjat olyan helyi, kisebb szervezetek vagy közösségek számára hirdette meg az Önkéntes Központ Alapítvány, amelyek közvetlen környezetükben példaértékű önkéntes tevékenységet végeznek a közösség fejlesztése érdekében.

Az Önkéntességért Díjat azért hozták létre, hogy tisztelegjenek azok előtt a magánszemélyek, közösségek, szervezetek, intézmények és vállalatok előtt, akik nem mindennapi erőfeszítéseikkel hozzájárultak ahhoz, hogy felhívják a figyelmet az önkéntesség jelentőségére.

A közeljövőben a Glocovo haszálóinak körében is számos díj elnyerésére lesz lehetőség. Figyeld az önkéntes lehetőségeket, és segíts te is bővíteni a Glocovo felhasználóinak körét!

 

Read more

 

Volunteers of America

könyvelés Volunteers of America

Volunteers of America is the charity that always steps forward to help the most vulnerable. For over 121 years, we have taken on the most difficult tasks to help the most underserved.