Ha önkéntesség, akkor GLOCOVO

(Last modification: 31/10/2019)

Ha önkéntesség, akkor GLOCOVO

Az utóbbi időkben az önkéntesség népszerűsége világszerte, köztük Magyarországon is növekszik. Ennek legfőbb oka, hogy egyre többen kezdenek ráébredni a közösségi aktivitás társadalom- és személyiségfejlesztő erejére.

Az utóbbi időkben az önkéntesség népszerűsége világszerte, köztük Magyarországon is növekszik. Ennek legfőbb oka, hogy egyre többen kezdenek ráébredni a közösségi aktivitás társadalom- és személyiségfejlesztő erejére. Az önkéntesség egy közösen vállalt ügy jegyében közel hozza az embereket egymáshoz, és megtanítja őket új életterületeken és tevékenységekben helyt állni. A fiatalokat megtanítja az életben való helytállásra, és bevezeti őket a munka világába. Az idősebbeknek pedig olyan plusz tevékenységi formákat ad, amik kiteljesíthetik mindennapjaikat, értelemmel tölthetik meg szabadidejüket. Növekvő népszerűsége ellenére sokan még mindig csak ismerkednek az önkéntesség fogalmával, és ha érdekli is őket, nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Mások, akik tapasztaltabbak e téren, szintén úgy érezhetik, hogy sokszor kevés a lehetőség és kicsi a mozgástér az önkéntesség vonalán.

Bármelyik csoportba is tartozol, a GLOCOVO-t neked találták ki! Nincs még egy olyan felület, ahol ennyi lehetőség közül választhatsz. Hasznos a tapasztalt önkénteseknek, mert új tevékenységi formákkal és szervezetekkel ismerkedhet meg, és rendkívül előnyös kezdők számára, hiszen az alkalmazáson keresztül könnyedén és egyszerűen tájékozódhatnak a legújabb trendekről és a legérdekesebb szervezetekről.

Regisztrálj a GLOCOVO-ra és jelentkezz az eseményekre!

 

Read more

 

könyvelés