Aki ad, az kap

(Last modification: 22/11/2019)

Aki ad, az kap

A jótevőt mindig utoléri a hála.

Aki ad, az kap – szól a néha már közhelyszámba menő mondás. Közhely, de valahol belül mégis tisztában vagyunk e gyakran elcsépeltnek ható mondás igazságával. Nem akarok a vonzás törvényének misztikus fogalmára utalni, és nem kell természetfeletti összefüggésekre sem hivatkoznom, hogy belátassam másokkal: ha adok, ha másokkal jót teszek, ha figyelmes vagyok, ha képes vagyok meglátni a másikban is az emberit, a szeretetre és gondosságra vágyó, legbelül mindig jóra törekvő lelket, akkor én mindezt vissza fogom kapni. Nincs ebben semmi különleges, a világ egyszerűen így működik. Te törődsz másokkal, ők pedig meghálálják.

Szóval nagyjából mind tisztában vagyunk ezzel az általános igazsággal. No, de mennyien gyakoroljuk? És ha teszünk is jót másokkal, mennyire tudjuk mindezt felszabadulásként megélni? Mennyire tudjuk a segítést, a gondoskodást, az önzetlenséget örömmel, emelkedetten végezni? És tudjuk-e milyen lehetőségek állnak előttünk, hogyan tájékozódjunk, miként kapcsolódjunk olyan ügyekhez, ahol valóban ki tudunk teljesedni?

Talán mondanom sem kell, hogy az összes kérdésedre a GLOCOVO tud kielégítő válaszokkal szolgálni. Szívünk mélyén tudjuk, hogy adni jó, a GLOCOVO pedig ott van, hogy segítsen megtenni az egyszerűnek tűnő, de sokszor noszogatást igénylő lépést, hogy ezt a jó szándékot tettekre változtassuk.

Csatlakozz, és tapasztald meg a bőrödön a lelked mélyén mindig is igenelt tényt, annak igazságát, hogy a segítség során adó és kapó egyaránt jól jár!

 

Read more